Oproep voor WKO Duurzaamheid Award

Het Gebruikersplatform Bodemenergie roept iedereen op om een eindgebruiker van een WKO-systeem aan te melden voor de WKO Duurzaamheid Award. De award gaat naar een WKO-eindgebruiker die zijn best doet om zijn kennis over het optimaliseren van de installatie te delen met anderen. Vorig jaar is de award voor het eerst uitgereikt.

De uitreiking van de award is op 4 oktober, de openingsdag van de Vakbeurs Energie in Den Bosch. De naam van de eindgebruiker, het telefoonnummer en de locatie van de betreffende WKO-installatie kunnen worden gemaild naar info@gebruikersplatformbodemenergie.nl. Ook ontvangt de organisatie graag een korte toelichting van wat de eindgebruiker doet om kennis rondom WKO-installaties te delen.

Doelstelling platform

Het Gebruikersplatform Bodemenergie is opgericht voor de eindgebruikers van klimaatinstallaties met een WKO. Omdat de potentie van bodemenergie zo enorm groot is, is het belangrijk dat eindgebruikers hun WKO-systeem verder optimaliseren. Het platform helpt haar leden bij kennisverbreding, belangenbehartiging en bemiddeling bij problemen. Activiteiten en actuele bijeenkomsten zijn te vinden op www.gebruikersplatformbodemenergie.nl.