Jongere generatie mede aan het roer bij Bloemen met Smaak

Anna Koster geeft haar passie voor eetbare bloemen door aan een volgende generatie. Roos van Unen en Kristel van Dijk vormen vanaf heden samen met Anna het team van Bloemen met Smaak. ‘Voor mij is dit een droom die uitkomt. Ik geef mijn kennis door en zij inspireren mij met hun frisse ideeën en moderne kijk op de toepassing van eetbare bloemen.’

Het team van Bloemen met Smaak verzorgt workshops, presentaties en proeverijen. ‘Zowel online als offline (coronaproof) laten wij mensen kennismaken met eetbare bloemen en hun  vele mogelijkheden. Alle activiteiten kunnen op maat gemaakt en aangepast worden aan de wensen van klanten’, legt Anna uit. ‘Zodra het weer mogelijk is, organiseren we een offline kick-off van ons nieuwe team en de nieuwe website. En wie zich nu inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvangt  het e-book Bloemen met Smaak gratis.’

Anna Koster (midden) met Roos van Unen (links) en Kristel van Dijk.

Rozenblaadjes op sorbets

Eetbare bloemen zijn een trend, volgens Anna. ‘Steeds meer professionals ontdekken de meerwaarde van eetbare bloemen. Hoveniers ontwerpen eetbare tuinen. Milieubewuste bloemisten verkopen (zomers) biologische boeketten waarvan je de eetbare soorten veilig kunt proeven. Restaurants strooien steeds vaker eetbare bloemblaadjes over hun gerechten. IJssalons versnipperen rozenblaadjes op hun sorbets en er komen steeds meer groene kinderdagverblijven die de kleintjes meenemen in de eetbare natuur om op een veilige manier bloemetjes te proeven.’ Anna richt zich als de senior op deze professionals en Roos en Kristel bedienen de particuliere liefhebbers en overige bedrijvenmarkt.

Bron en foto: Bloemen met Smaak

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties